10. Klasse / 0. G

Skal du gå i 10. klasse / 0.G så har du mulighed for at gå på Sports College Gladsaxe hvis du tilknyttes en af nedenstående skoler. Går du, eller skal du gå på en anden skole, er du mere end velkommen til at kontakte SCG, så kan vi forsøge at finde en løsning.

10. Klassecentret Gladsaxe

Hvis du ønkser at gå på SCG og 10. klasse-centret Gladsaxe, skal du tilmelde dig idrætslinjen på 10. klassecentret. Hvis du vælger at blive tilknyttet SCG skal du være opmærksom på at du ikke har mulighed for at vælge faget "tysk". Udfyld indmeldelsesblanketten og send den til SCG.

Der kan i løbet af året forekomme obligatorisk undervisning som skal følges – men skolen sørger for at dette er en sjældenhed. Ring eller skriv til SCG ved yderligere spørgsmål.


Egeskolen (10. klasse) 

Egeskolen og SCG tilbyder morgentræning til alle der tilmelder sig. Det er dog vigtigt at du i god tid informere Egeskolen om at du ønsker at gå på SCG. Egeskolen vil sammensætte klasserne så du får undervisningsfri til morgentræning. Der kan i løbet af året forekomme obligatorisk undervisning som skal følges – men skolen sørger for at dette er en sjældenhed. Ring eller skriv til SCG ved yderligere spørgsmål.


Bagsværd Kostskole

Bagsværd Kostskole og SCG tilbyder morgentræning til alle elever tilknyttet 0. G. / 10 klasse. Prisen for at være tilknyttet BK og SCG er pr. 1.8.2016 1966 kr. pr. måned i 12 måneder (Både skolepenge og SCG-kontingent). Indsend indmeldelsesblanket til SCG og tilmeld dig 0.G på BK, så kan du træne i din idræt hver tirsdag og torsdag morgen. Der kan i løbet af året forekomme obligatorisk undervisning som skal følges – men skolen sørger for at dette er en sjældenhed. Ring eller skriv til SCG ved yderligere spørgsmål.