Gymnasie (STX)

Gymnasie (STX)

Går du, eller skal du gå på gymnasie (STX) så har  du mulighed for at gå på Sports College Gladsaxe hvis du tilknyttes en af nedenstående uddannelsesinstitutioner. Tilknyttes du en anden skole, er du mere end velkommen til at kontakte SCG, så kan vi forsøge at finde en løsning.

Gladsaxe Gymnasium

Hvis du ønsker at gå på SCG og Gladsaxe Gymnasium  skal du tilmelde dig den studieretning der hedder: Biologi A - Kemi B. Det er kun på denne linje at der vil være fri til morgentræning. Du skal endvidere være opmærksom på at der ikke vil være træning på SCG  i det obligatoriske Grundforløb i 1. G. Dette forløb afvikles i aug/sep/okt måned og du vil derfor heller ikke blive opkrævet kontingent i disse måneder som 1. G’er. Derudover kan der forekomme obligatorisk undervisning som skal følges – men skolen sørger for at dette er en sjældenhed. OBS. Der kræves et minimum af elever for at linjen oprettes, så du er først sikret plads på SCG når du hører endeligt fra os. Ring eller skriv til SCG ved yderligere spørgsmål.

Borupgaard Gymnasium

Hvis du ønsker at gå på SCG og Borupgaard Gymnasium skal du være opmærksom på at det kun er muligt at morgentræne én gang om ugen. Du kan tilmelde dig alle studieretninger, og så vil BOAG sørge for at skemalægge dine timer, så du har fri til morgentræning. Du kan være tilknyttet SCG i 1. og 2. G Der kan i løbet af året forekomme obligatorisk undervisning som skal følges – men skolen sørger for at dette er en sjældenhed. Ring eller skriv til SCG ved yderligere spørgsmål.

Bagsværd Kostskole

Bagsværd Kostskole og SCG tilbyder morgentræning hvis du går i 1. , 2. eller 3. G. Bagsværd Kostskole og Gymnasium har tilrettelagt det ugentlige skema så alle gymnasieklasser møder ind kl. 10.00 hver tirsdag og torsdag morgen. Du kan derfor tilmelde dig en hvilken som helst faglinje på BK. Prisen for at være tilknyttet gymnasiet på BK og SCG er pr. 1.8.2016 1916 kr. pr. måned i 12 måneder (Både skolepenge og SCG-kontingent). Der kan i løbet af året forekomme obligatorisk undervisning som skal følges – men skolen sørger for at dette er en sjældenhed. Ring eller skriv til SCG ved yderligere spørgsmål.