Sports College Gladsaxe – Sæsonen 2014-2015

Referat fra “Ekstra ordinær generalforsamling”
3. juni 2014
Novozymes forlænger samabejde
29. august 2014
Vis alle

Sports College Gladsaxe – Sæsonen 2014-2015

Sports College Gladsaxe tilbyder i sæsonen 2014-2015: Fodbold – Håndbold – Springgymnastik – Basistræning (individuel fysisk træning) – Karate – Cricket. På disse linjer kommer der 65 træningsparate elever som glæder sig til at suge en masse til sig.

Vi skal sige velkommen til de nye trænere på SCG som er:

Simon Bræmer på fodboldlinjen (AB, 1. Senior – billedet). Simon glæder sig til at bidrage med hans mangeårige erfaring som fodboldspiller på højeste plan.

Patrick Braune på fodboldlinjen (Ab U17 cheftræner). Patrick er uddannet DBU A-træner og skal sammen med de andre trænere på SCG, sørger for masser af udvikling hos fodboldspillerne.

Christian Uttenreiter på Basistræningslinjen. Christian er i gang med sin Bachelor på Københavns universitet, Institut for Idræt. Christians forcer er indenfor Funktionel træning, Parkour og Crossfit.  Sammen med eleverne på Basistræningslinjen planlægges og udføres specifikke programmer for hver enkelt elev.

Øjvind Johansen på Håndboldlinjen. Øjvind er gammel divisionsspiller i håndbold og har desuden en lang karriere som ungdomstræner bag sig.

Stefan Madsen på Idrætsprofillinjen. Stefan skriver Bachelor på Institut for Idræt – Københavns universitet. Desuden er Stefan U12 cheftræner i FCK. Eleverne på idrætsprofillinjen skal igennem forskellige temaer, som kost, testning, puls, samarbejde mm.

Vi glæder os allesammen meget til et nyt fedt år på Sports College Gladsaxe