Ishockey
24. august 2018
Badminton
22. august 2017

e-Sport-linjen:

På e-Sportlinjen på Sports College Gladsaxe træner vi Counter-Strike:GO (CS:GO)

Formålet med eSportlinjen, på Sports College Gladsaxe, er at få unge eSportudøvere "op af kælderen" og samlet rent fysisk. Vi er overbeviste om at det fysiske samvær, samt fokussen på fysisk aktivitet og kost, vil være med til at løfte niveauet hos den enkelte udøver.

På esportlinjen træner vi CS:GO og vi træner tirsdag fra 16.00-19.00 og torsdag fra 18.30-21.30. - 3 hold af 5 spillere.

Har du brug for at høre mere, så tøv ikke et sekund men grib knoglen og ring til SCG :-)

Tilmelding

Ønsker du at blive en del af SCG's e-Sportlinje i den kommende sæson skal du udfylde og fremsende tilmeldings-/registreringsark til Sports College Gladsaxe senest d. 1.6. det pågældende år du ønsker at starte.

På SCG sætter vi  barren højt og der vil derfor blive indkaldt til optagelsessamtale, hvor alle tilmeldte elever (gamle som nye) skal gennem en ”optagelsesdag”, hvor Vi finder ud af hvem der skal være en del af SCG i den kommende sæson. På ”optagelsesdagen” vil alle elever der ønsker optag, blive set over skulderen i CS:GO kampe, men det er ikke kun niveauet der bliver evalueret, det er også den efterfølgende snak, som har indflydelse på om du bliver en del af eSport-linjen i den kommende sæson.

Samtalen kommer til at omhandle følgende områder:

  • Hvor vil du gerne hen med CS:GO?
  • Competitive baner (Vi kommer til at høre hvad du kan og hvad du kender på mappet).
  • Hvilken position spiller du? (Taktiks leder, Sniper, Support, Riffel, anden rolle)
  • Hvor mange timer har du spillet og hvad har du spillet?
  • Hvordan agerer/reagerer du i presset situationer?

Vi vil på SCG lave det bedste hold vi kan ud fra de spillere vi har. Det vil sige der vil komme ét 1. ét 2. og ét 3. hold. Det bliver muligt at rykke op og ned i mellem dem, men vi vil gerne se hvor langt vi kan rykke de forskellige spillere på det niveau de nu engang er.

Trænere på E-sportlinjen: Se her

Hvor træner vi?

esport

På E-sportlinjen træner du i superfede lokaler på GXU, Gladsaxevej 198, 2860 Søborg. Her står der 15 topmoderne computere til rådighed for udøverne. Desuden vil der være frugt og vand til hver træning.

Tilmeldingsblanket til E-sport linjen:

Klik her for indmeldelsesblanket eller registreringsark: