Bliv sponsor på SCG

Som sponsor for Sports College Gladsaxe (SCG) vil I få opfyldt jeres krav om høj kvalitet og professionalisme i de sager, I støtter økonomisk. Vi er et idrætsakademi som ligeledes har kvalitet som prioritet i alt, hvad vi foretager os. Sports College Gladsaxe er og har været et anerkendt og succesfuldt idrætsakademi i lokalområdet siden 2006. Hvis vi skal blive ved med at være det, til gavn for lokale ambitiøse atleter har vi brug for sponsorer.  

Vi har udviklet fire sponsorpakker der inkluderer forskellige ydelser, der forhåbentlig kan være med til at skabe værdi for jer som virksomhed. Sponsorpakkerne finder du nedenfor. Vi er også åbne for at skræddersy en pakke, der passer specifikt til jer. Har I lyst til at støtte talentudvikling? - og associeres med skabelsen af balance mellem uddannelse og sport for unge ambitiøse atleter, er I det perfekte match for os som sponsor. 

 

Hvad går jeres sponsorat til? 

Jeres sponsorat er overordnet med til at udvikle SCG som talentudviklingsmiljø til gavn for vores elever. Jeres sponsorat vil bl.a. gå til: 

  • Ansættelse af trænere, så vi kan blive ved med at bibeholde det individuelle fokus på elever i morgentræningen.
  • Optimering af vores faglige arbejde med sportpsykologi med henblik på at udvikle elevernes mentale tilgang i sporten samt fokusere på deres mentale sundhed.
  • Optimering af vores arbejde med fysioterapi. 
  • Forbedring af vores testprotokol i forbindelse med fysisk test af eleverne.
  • Styrke vores digitale tilstedeværelse ved udvikling af vores arbejde med SoMe og hjemmeside, så SCG's arbejde med talentudvikling kan få en større rækkevidde online.
  • Optimering af vores introtur i forhold til team-building aktiviteter der ryster eleverne sammen, hvilket giver et bedre udgangspunkt for sammenhold og fællesskab i løbet af sæsonen. 

 

Se vores sponsorpakker nedenfor: 

Vi er også altid klar på at skræddersy en sponsorpakke der passer til jer. 

Ydelse

Talent-pakken 3.000 kr. årligt

Elite-pakken 9.000 kr. årligt

Champion-pakken 24.000 kr. årligt

World Class-pakken 36.000 kr. årligt

Legende-pakken 48.000 kr. årligt

Eksponering af logo på SCG's hjemmeside med hyperlink til jeres hjemmeside samt beskrivelse af jeres virksomhed.

Eksponering i takkeopslag på SCG's SoMe kanaler én gang årligt

Eksponering i nyhedsbrev til alle interessenter, samarbejdspartnere og forældre på SCG.

 

 

 

Mulighed for deling af jeres SoMe opslag eller indhold på SCG's SoMe kanaler.

 

Logo på flyers og plakater der hænges op i lokalområdet og deles ud på skoler/idrætsforeninger.

 

Logo eksponeret på SCG's hættetrøjer (kontakt for vilkår).

 

 

Et årligt fagligt oplæg i jeres virksomhed af en af SCG's tilknyttede konsulenter – om kost og træning, eller sportpsykologi/psykologisk tryghed.

 

 

Bliv klassificeret som hovedsponsor på SCG’s hjemmeside, SoMe kanaler, flyers og plakater samt i specifikke opslag på SoMe.

 

 

 

Et årligt teambuilding/afterwork arrangement, hvor jeres virksomhed/organisation (op til 25 deltagere) kan prøve en af vores sportsgrene med en træner/instruktør.

 

 

 

Et årligt 8-ugers træningsforløb med én ugentlig træning (60-90 min.) for jeres medarbejdere (op til 25 medarbejdere). Form for træning besluttes sammen.