Indmeldelse på SCG

For at blive optaget på Sports College Gladsaxe skal du:

  • Være aktivt medlem i en idrætsforening.
  • Være dedikeret, ambitiøs og brænde for din sportsgren, så du er villig til at investere den tid og energi det kræver, for at tage det næste skridt i din sportslige udvikling. 
  • Dit sportslige niveau skal leve op til de krav der sættes af SCG. Denne vurdering er en subjektiv vurdering af din specifikke træner på SCG samt din træner i din klub.

Vi har åbent for tilmelding året rundt, men den nye sæson starter til august, så hvis du ikke vil gå glip af noget, ser vi gerne din tilmelding hurtigst muligt. 

 

Fri fra undervisningen på din skole

Din indmeldelse på SCG vil sandsynligvis medføre, at du skal have fri fra de undervisningstimer der evt. måtte være tirsdag og torsdag morgen på din pågældende skole. Er dette tilfældet kræver dette din skoles accept. Vores samarbejde med skolerne i Gladsaxe kommune betyder at dit fravær som udgangspunkt accepteres. Der bliver dog foretaget en individuel vurdering af dig som elev før endeligt optag på SCG.

Når SCG modtager din indmeldelse, tager SCG fat i din skole for at indhente skriftlig accept, men det er en fordel hvis du selv undersøger dine muligheder for optag på SCG, før du laver indmeldelsen.

Læs mere om vilkår for optag på SCG her

Hvis din skole ikke har et samarbejde med SCG, så frygt ej, vi vil altid forsøge at tage en snak med din skole, for at undersøge om du kan få lov til at morgentræne på SCG. Tag kontakt til os herom.

Indmeldelse på SCG

Hvis du ønsker at blive en del af SCG i den kommende sæson, bedes du udfylde indmeldelsesformularen nederst på denne side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

OBS: Hører du ikke fra os efter indmeldelse via indmeldelsesformularen, så kontakt os gerne telefonisk eller på mail, da det kan skyldes at indmeldelsesformularen ikke er gået ordentligt igennem. 

Du kan også downloade og udfylde nedenstående indmeldelsesblanket og sende den til info@sportgladsaxe.dk (et billede er fint). 

Udmeldelse - Gælder alle linjer

Pr. 1/1- 2014 hæftes der for et helt år på SCG (se vedtægter). Som ny elev på SCG har du en prøveperiode på en måned (31 dage fra opstartsdato) til at finde ud af om SCG er noget fra dig. Melder du dig ud i prøveperioden betales kun for den første måned (Indmeldelsesgebyret refunderes ikke).

Indmeldelse på SCG
Når du som elev meldes ind på Sports College Gladsaxe, modtager vi informationer omhandlende dig og din/-e forældre/værge, som vi, som dataansvarlige er forpligtet til at opbevare ud fra de forskrevne retningslinjer. De informationer vi modtager fra dig, er dem som du/I skriver i denne indmeldelsesformular. De modtagne oplysninger opbevares også hos 3. part services, som er SportLog, E-conomics og Dropbox. Disse lever som databehandlere op til GDPR-kravene. Det er kun den data-ansvarlige på Sports College Gladsaxe der har adgang til de fysiske og digitale dokumenter. Sociale medier: I løbet af din tid på SCG, vil vi være rundt på de forskellige sportslinjer og tage nogle fede billeder og videoer, som afspejler dagligdagen på SCG. Vi er forpligtet til at bede om tilladelse til at publicere billeder og videoer af jer, når vi lægger disse på de sociale medier, som vi på SCG er repræsenteret på. Det drejer sig om Facebook og Instagram, og så i enkelte tilfælde vores hjemmeside. Ved kryds ud for ja, accepterer I at vi lægger eventuelle billeder og videoer op af jer på disse sider. Det skal pointeres at vi aldrig lægger ting op, som ikke er ordentlige! – Og desuden vil de filmede elever altid vide om de er blevet filmet eller ej. Vi håber at I vil være med til at være en del af SCG på de sociale medier.