Samarbejde mellem Klub Grønnemose og SCG

1. og 2. plads til DM i ergometerroning
25. marts 2022
Ny samarbejdspartner omkring fysioterapi
16. januar 2023
Vis alle

Samarbejde mellem Klub Grønnemose og SCG

16. januar 2023.

Siden august 2022 har SCG samarbejdet med Klub Grønnemose om at tilbyde forløb med ugentlige sportsaktiviteter for klubmedlemmer. Formålet er at give de unge nogle sjove eftermiddage med sved på panden samt introducere deltagerne for sportsgrene og aktiviteter de højst sandsynligt ikke har prøvet før. Mange børn og unge har prøvet kræfter med fodbold, håndbold eller andre populære sportsgrene og muligvis fravalgt det af den ene eller anden grund, men hvis de unge bliver præsenteret for en sport, de ikke har prøvet før af en professionel og motiverende underviser, kan man muligvis vække noget i dem.

Indtil videre er der blevet afviklet succesfulde forløb i boksning, parkour, udeliv/friluftsliv samt dans med både fokus på hip/hop og moderne contemporary dans. På grund af stor interesse bliver  forløbet med dans forlænget med 8 nye uger og et forløb i ishockey er blevet oprettet.

Bokseforløbet blev afviklet i samarbejde med Gladsaxe Bokseklub som er SCG’s gode samarbejdspartner. Faktisk har bokseforløbet været så stor en succes, at nogle af de unge fra Klub Grønnemose efterfølgende er startet til boksning i Gladsaxe Bokseklub. På SCG er vi glade for, at vores projekter er med til at gøre flere børn og unge aktive i de lokale sportsforeninger, og vi håber, at mange flere af de unge vil følge trop.