Aktiviteter på SCG

Aktiviteter på SCG - Morgentræning

I forbindelse med året på SCG vil der være forskellige idrætsspecifikke og sociale arrangementer.

Personlig udviklingsplan

3 gange om året på Sports College skal hver enkelt elev,  i samarbejde med en træner udfærdige elevens specifikke udviklingsplan, som har fokus på udvikling indenfor den specifikke sport, men også med fokus på skole/uddannelse.  I udviklingsplanen vil den enkelte elev arbejde med sportslige såvel som faglige målsætninger.

Kostvejledning

I løbet af SCG-året vil der blive holdt oplæg omkring kostens betydning i sport. Her vil vi komme med forslag til eventuelle ændringer for optimering af kosten. Sammenhængen mellem kost og sport er helt essentiel for at kunne præstere optimalt.

Vi har på SCG udarbejdet en kostvejledning som du kan se her: Kost flyer SCG 

Sportspsykologi

Vi har på SCG tilknyttet Troels Thorsteinsson som Sportspsykologisk konsulent. Troels har en PhD i Sports and perfomance Psychology. I løbet af hver sæson på SCG vil Troels komme forbi og holde sportspsykologiske oplæg. Det er håbet at Troels´ ekspertise, kan være med til at løfte eleverne yderligere i hverdagen - både inden for sporten, men også i dagligdagen generelt. Der vil i oplæggene være fokus på simple mentale redskaber, samt forskellige praktiske øvelser, som gerne skulle tydeliggøre hvor vigtigt et aspekt den mentale del er!

Testning

I løbet af året vil der blive indlagt to testdage, hvor der vil blive testet på kondition, styrke, hoppehøjde og balance.  Som elev kan man herved følge ens fysiske og motoriske udvikling over tid.

Fysioterapi og Skadesforebyggende træning

Vi har på SCG tilknyttet Philip Lyhnebeck som Fysioterapeut. Philip vil tilbyde gratis fysioterapi over 2 omgang af SCG-året. Udover tilbuddet om fysioterapi, anbefaler vi også på det kraftigste at man selv som udøver plejer sin krop. Vi har i samarbejde med Anders Lerche (Tidligere fysioterapeut på SCG) udarbejdet en folder omhandlende skadesforebyggende træning, som vi anbefaler alle atleter at benytte sig af.

Se folderen her: Skadesforebyggende øvelser SCG

Sociale arrangementer

Udover de idrætsspecifikke aktiviteter ønsker vi, at eleverne på Sports College Gladsaxe får mulighed for at opbygge et netværk på tværs af  og sportsgrene. Vi tror, at dette giver basis for en bred accept og forståelse for andre, et godt netværk til vidensdeling og venner for livet. På Sports College Gladsaxe afholder vi derfor forskellige sociale arrangementer.

Aktiviteter på SCG - eSport

ESportliga og Turnering

I forbindelse med året på SCG´s eSportlinje vil holdene være tilmeldt eSportligaen.

Derudover afholder vi 2 bootcamps i løbet af året hvor der virkelig kan gåes i dybden med forskellige taktikker. Det er endvidere håbet at vi hvert år kan få lagt en tur ind til en stor turnering i Danmark.