FAQ/OSS

Her har vi samlet nogle hyppige spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her.

FAQ

1Kan man bo på Sports College Gladsaxe?
Nej. Sports College Gladsaxe råder ikke over boliger.
2Hvor god skal man være til sin sport for at blive optaget på SCG?
På SCG går vi op i vores elevers indstilling og engagement. I sportens verden ser man gang på gang, at de største stjerner slår igennem i en forholdsvis sen alder. Derfor er man kvalificeret til at gå på SCG, så længe man er ambitiøs og aktivt trænende i en idrætsklub ved siden af SCG. Ens sportslige niveau skal dog ikke trække kvaliteten af træningen ned, hvilket vurderes af vores trænere ude på linjerne.
3Hvad koster det at gå på SCG?
Man betaler et indmeldelsesgebyr på 2900,- og derefter koster det 650 kr. om mdr. Det er også muligt at træne 1 gang om ugen, hvilket koster 325 kr. om mdr.
4Hvornår skal man melde sig ind?
Vi har ingen tilmeldingsfrist, men vi ser gerne at tilmeldingen er modtaget inden 1. juli (sæsonen på SCG starter medio august). - Der er altid plads til flere på SCG, så hvis du er sent ud skal du blot kontakte os.
5Hvilke idrætslinjer findes der?
I sæsonen 2022/2023 tilbydes fodbold, håndbold, basketball, basistræning (Individuel fysisk træning), ishockey, badminton, springgymnastik, tennis og cricket. Ovenstående sportslinjer tilbydes med det forbehold at der er minimum fem tilmeldte elever pr. linje. Vi vil ligeledes forsøge at oprette nye sportslinjer ved nok tilmeldinger (minimum fem).
6Hvilken skole skal jeg gå på?
Vi samarbejder med stort set alle skoler i Gladsaxe kommune, samt en del skoler udenfor kommunen - se: "Morgentræning" - "Din skole". Hvis din skole ikke er en del af samarbejdet med SCG, så tag endelig fat i os. Vi plejer altid at finde en løsning med skoler som vi ikke før har samarbejdet med.