SCG-Teamet

Fodboldlinjen

Patrick Birch Braune

Træner (Tlf: 40548099)


Patrick er til daglig Cheftræner for 1. Senior i AB-Gladsaxe, hvor han har været siden han var 5 år. Patrick har stor erfaring med unge fodboldspilleres udvikling. Patrick er uddannet DBU A-træner og uddannet folkeskolelærer
- At kunne tage den rigtige beslutning i den pågældende situation på kort tid er afgørende i fodbold!

Christopher Kaas

Træner (Tlf: 27144809)


Christopher er assistent-træner på AB's u19 divisions hold og har tidligere været tilknyttet U13, U14 og U17 i Lyngby BK. Christopher har UEFA B-licens, er uddannet pædagog og arbejder til dagligt på Trørødskolen i Nordsjælland.
Godt humør er vigtigt!

Håndboldlinjen

John Kristensen

Træner (61306789)


John Kristensen er tidligere prof. håndboldspiller for bl.a. FCK/FIF og har også spillet i den bedste række i Sverige. De sidste mange år har han været en dygtig håndboldtræner og har både trænet senior og ungdom.
Styrke og overblik - så kommer man langt :-)

Springlinjen

Anine Dittmer

Tlf: (42222887)


Anine har dyrket gymnastik siden hun var helt lille. Anine har dyrket teamgym på højt niveau og er desuden Cheerleader-træner i GIF - gymnastik.
En god rytmeforståelse er fantastisk for en god base indenfor gymnastikken..

Basistræningslinjen

Crux: (Tlf: 20696317)

Træner på Basislinjen


Crux er Parkourudøver med stort P - og der er ikke nogle bevægelser der er umulige! Crux er uddannet idræts faglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 2012. Crux studerer desuden på Idræt (nu NEXS).
"Kroppen kan ALT"

Basketball - linjen 

Nicolaj Stockmal Ammundsen (Tlf: 28354565)

Træner på Basketball-linjen


Nicolaj er uddannet pædagog med speciale i idræt, samt har bla. Idræt som linjefag fra læreruddannelsen. Har smartbasket 1 og 2, og deltager løbende i forskellige kurser. Ved siden af SCG underviser Nicolaj unge døve og hørehæmmede. Nicolaj har selv spillet i sine helt unge dage, men nu underviser han adskillige hold i Gladsaxe basketklub igennem de fleste af ugens dage.
"Eat, play, sleep, Repeat"

Cricketlinjen

Mikkel Grøn (Tlf: 51901174)

Træner på Cricketlinjen


Mikkel er en ildsjæl som brænder for at at skabe endnu mere fokus omkring cricket i Danmark. Mikkel er til daglig træner og formand i AB – Cricket afdelingen. Mikkel har i en årrække været med til at udvikle mange unge talenter i cricketafdelingen i AB.
Cricket - Et gentlemanspil :-)

Ishockeylinjen

Jacob Volf (Tlf: 51901174)

Træner på Ishockeylinjen


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden Cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior, som i 2018 vandt 1. Division - Flot!. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal! - Så Ishockeyforståelsen er helt perfekt.
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Trevor Köenig - KONGEN (Tlf: 51901174)

Målmandstræner på Ishockeylinjen


Trevor er tidligere ishockeymålmand på meget højt niveau. Trevor har spillet i ligaen lige under NHL i mange år og er også en af de bedste ishockey målmænd der har spillet i den danske liga gennem tiderne. Trevor træner unge målmænd i de danske elite klubber og står endvidere for målmandstræningen på SCG
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Badmintonlinjen

Peter Arvedsen

Cheftræner på Badmintonlinjen


Peter Arvedsen er tidligere topspiller i badminton og har spillet på højt niveau i mange år. Peter er desuden ungdomstræner i Lyngby Badmintonklub hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge badmintontalenter.
...

Bokselinjen

Robert Larsen (60670370)

Cheftræner på Bokselinjen


Robert har bokset i 32 år og er fortsat aktiv professionel bokser. Robert har 80 amatør kampe og 9 profesionelle kampe på CV'et. Robert er til daglig formand i Gladsaxe Bokseklub, hvor han også er fast træner - og så er han tilknyttet Ribe ungdomshøjskole.
..højt humør er nøglen til succes ;-)

Tennislinjen

Anders Tang

Cheftræner på Tennislinjen


Anders Tang er tidligere topspiller i tennis og har spillet mod danske legender som Kenneth Carlsen og Frederik Fetterlein. Anders Tang er til daglig Sportschef i Virum Tennis, hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge tennistalenter.
-Hard Court er det nye sort ;-)

Fysioterapeut

Phillip Lyhneeck

Fysioterapeut


Phillip er uddannet fysioterapeut og har sin daglige gang hos Fysio Danmark. Phillip har desuden været tilknyttet HIK's tidligere 1. division fodboldhold. Philip tilgang til Fysioterapien er både gennem behandling, men i særdeleshed også den, at man selv tager fat og plejer sin krop..
Kend din krop...

Sportspsykologisk konsulent

Troels Thorsteinsson

Sportspsykologisk konsulent


Troels Thorsteinsson har en PhD. og en Cand. scient. idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau, for tiden inden for fodbold, svømning, cykling, fægtning og idrætsgymnastik. Troels brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale samt indgå i teams med fokus på udvikling, trivsel og præstation. Troels har selv været involveret i sportsverdenen det meste af hans liv, både som atlet og træner. Troels er desuden tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk, FC Helsingør som sportspsykologisk konsulent for 1. holdet og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.
Hjernen er den vigtigste spiller..

Administration

Jonas E Jessen

Direktør


Jonas er uddannet Cand. Scient i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og har en bred erfaring med sport, idræt og sundhed. Dette indbærer både teoretisk og praktisk erfaring med idræt og sundhedsprojekter, og er i den forbindelse vant til at være på både banen og i mødelokalet. Jonas har selv spillet fodbold på eliteniveau som ungdomsspiller i fodboldklubben SønderjyskE.
Det skal være sjovt!! - og seriøst!

Ida Lykke Bang

Markedsføringsansvarlig


Ida er uddannet Cand. Scient. i humanistisk samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab i 2013. Ved siden af SCG er Ida Projektmedarbejder i Gladsaxe Gymnastikforening, hvor hun, ligesom på SCG, står for kommunikation, PR, marketing, sponsorater og fondansøgninger.
Sociale medier er vidst ikke bare en døgnflue :-D