SCG-Teamet

Fodboldlinjen 

Simon Holden

Træner på fodboldlinjen


Simon spiller til dagligt for FC Roskilde, hvor han dominerer på den centrale midtbane. Simon er en leder på banen der altid går forrest, både verbalt og i sit spil, hvilket er kvaliteter han giver videre til eleverne på SCG. Simon har også tidligere arbejdet med skills-træning som træner på Rajko Lekic Målakademi.

Anders Trøst

Træner på fodboldlinjen


Anders Trøst har stor erfaring med træning af ungdomsspillere. Han er til daglig cheftræner for U15 i FA 2000 og har en UEFA B-licens.

Emil Mygind

Træner på fodboldlinjen


Emil spiller til dagligt for AB. Han er en dygtig offensivspiller der scorer masser af mål. Det har han gjort siden han var lille og har flere gange været topscorer i divisionerne som ungdomsspiller. Emil kan særligt bidrage i træningen af de offensive spillere på SCG.

Lucas Koch

Træner på fodboldlinjen


Lucas spiller til dagligt for FC Roskilde, og har tidligere spillet I AB. Lucas er forsvarsspiller på backpositionen. Han har et stærkt venstreben og kan særligt give erfaring videre til de defensive spillere på SCG.

Håndboldlinjen

John Kristensen

Træner på Håndboldlinjen

61306789


John Kristensen er tidligere professionel håndboldspiller for bl.a. FCK/FIF og har igennem 20 år spillet i den bedste række i både Danmark og Sverige. De sidste mange år har han været en dygtig håndboldtræner og har både trænet senior og ungdom.

Springlinjen

Holger Kargo Mortensen

Træner på Springlinjen


Holger har stor erfaring som springtræner, og træner til daglig de unge gymnaster i GIF.

Basistræningslinjen

Maciej Makinia

Træner på Basislinjen


Maciej er uddannet Cand. Scient. (Idræt) ved Josef Pilsudski University of Physical Education in the city of Warsaw, og har livslang erfaring indenfor olympisk vægtløftning, og har været vægtløftningstræner i Danmark i intet mindre end 16 år. Maciej vil derfor introducere dig til masse frivægtsøvelser, men også gymnastik, koordination og almen fysisk træning, og du bliver godt klædt på til dit fremtidige sportsliv. Maciej planlægger ud fra den enkelte elev, hvordan der kan bygges et godt og stærkt fundament, der bygger på motorik, fart, styrke og power - ting ingen moderne atlet kan stå uden. Al træning foregår i henhold til DIF’s aldersrelaterede træningskoncept, for at give dig de bedste forudsætninger i det lange løb.

Basketlinjen 

Jeffrey Fawme

Træner på Basketlinjen


Jeffrey har en kandidatuddannelse i idræt fra Københavns Universitet og så er han uddannet diplomtræner i DIF. Jeffrey har coachet diverse ungdomslandshold i basket, og i dag er han assistenttræner på det danske A-landshold. Udover det har han været tilknyttet og trænet forskellige baskethold - og akademier i københavnsområdet og på Sjælland med stor succes. Jeffrey har som træner været på besøg i de største ungdomsprogrammer i Europæisk basket. Herunder Crvena Zvezda (Serbien), Stella Azurra (Italien), Alba Berlin (Tyskland), Zalgiris Kaunas (Litauen), FC Barcelona (Spanien), Joventut (Spanien).

Ishockeylinjen

Jacob Volf

Træner på Ishockeylinjen

40124767


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal!

Badmintonlinjen

Peter Arvedsen

Træner på Badmintonlinjen


Peter eller "Arved" som han bliver kaldt er en af danmarks bedste badmintontrænere på ungdomsniveau. Han er fem gange blevet nomineret til Badminton Danmarks talentpris, så sent som i 2022. Arved træner til dagligt nogle af de største badmintontalenter i Danmark som cheftræner for ungdom i Lyngby Badmintonklub.

Jakob Bremann

SoMe Ansvarlig


Jakob Bremann er ansvarlig for SCG's sociale medier, så alle de fede stories, reels mm. fra morgentræningen samt fra SCG's fælles arrangementer I finder på SCG's sociale medier er content som Jakob både har filmet og redigeret.

Sportspsykologisk konsulent

Magnus Stoltze Freiesleben

Sportspsykologisk konsulent


Magnus er bachelor i Idræt og Fysisk aktivitet fra Københavns Universitet. Han har yderligere studeret psykologi på Vrije Universiteit ifm. et udvekslingsophold, og er på nuværende tidspunkt igang med kandidaten i Humanistisk Idrætsvidenskab på KU. Magnus har selv erfaring med elite-idræt, hvor han har spillet fodbold på højeste ungdomsniveau i Lyngby BK. Til daglig er Magnus Mental Coach i BC Copenhagen, et baskethold som spiller i den bedste række i Danmark. Derudover arbejder Magnus med individuelle elite-atleter og organisationer med fokus på trivsel og optimering af præstation. Magnus' udgangspunkt for at arbejde med elite-idrætsudøvere er meget holistisk og bl.a. inspireret af mindfulness og et growth-mindset perspektiv.

Administration

Jonas E Jessen

Direktør

42801291


Jonas er uddannet cand. scient i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og har en bred erfaring med sport, idræt og sundhed. Jonas har tidligere været fodboldtræner på SCG inden han fik job som konsulent , hvor han arbejdede med implementering af sundhedsprojekter. Derfor er han vant til både at være på banen og i mødelokalet. Jonas har selv spillet fodbold på eliteniveau som ungdomsspiller i fodboldklubben SønderjyskE.