Ansatte

Fodboldlinjen

Patrick Birch Braune

Træner (Tlf: 40548099)


Patrick er til daglig U19 - 1 træner i AB, hvor han også ansvarlig for u13-U15, samt T+træner. Patrick har stor erfaring med unge fodboldspilleres udvikling. Patrick er uddannet DBU A-træner og uddannet folkeskolelærer
- At kunne tage den rigtige beslutning i den pågældende situation på kort tid er afgørende i fodbold!

Jonas Jessen

Træner (Tlf: 42801291)


Jonas er udover sin tilknytning til SCG studerende på Syddansk universitet, hvor han er i gang med sin Kandidat Jonas har selv spillet på eliteniveau som ungdomsspiller og håber at han kan gå hele vejen som træner :-).
- Teknik og speed. Kombiner dem og du har en fodboldspiller på højeste plan

Rasmus Hansen

Træner (Tlf: 22622915)


Rasmus Hansen har netop indstillet sin aktive karriere, som bød på over 100 superligakampe for klubber som Sønderjyske, Randers og FC Midtjylland - Så MASSER af erfaring. Rasmus har netop afsluttet sin uddannelse i sportsmanagement.
Det bliver en dejlig dag i dag - en dejlig fodbolddag

Dan Felix Cornelius Petersen

Målmandstræner (Tlf: 42725291)


Dan besidder DBUs m1 og m2 målmandstrænerlicenser og har desuden også B-trænerlicens. Yderover en masse erfaring i med at træner ungdomsmålmænd er han idag målmandstræner for Næstveds 1. divisionshold.
- Hjælp mig til at hjælpe til dig, så kommer vi langt!

Marie Ørum Guldbrandt

Træner (Tlf: 40971881)


Marie er uddannet idrætsfaglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut og læser til Fysioterapeut ved siden af SCG. Marie har spillet fodbold p højt niveau i mange år.
- Træning gør godt ;-) - Sjovt nok!!

Thomas Ibsen

Vikar


Thomas er uddannet fysioterapeut og er tidligere fodboldspiller i AB og HIK hvor han har et uatl af 1. Divisions kampe på CV'et
Godt humør er vigtigt!!

Håndboldlinjen

Jesper Dahl

Cheftræner (Tlf:20272416)


Jesper spiller til daglig i Nordsjælland Håndbold, som hører til i den næsten bedste halvdel af Håndboldligaen. I 2017 blev det til en flot 7. plads, så Jesper er vant til masser af professionalisme. Jesper går desuden med en drøm om at blive håndbolstræner efter endt karriere og han har allerede trænet Skjerns U16 og U18 drenge.
Styrke og overblik - så kommer man langt :-)

Springlinjen

 

 

Simon Esrup

Træner (Tlf: 60773402)


Simon er uddannet bachelor fra Institut fra Idræt og har en kandidatgrad fra selv samme. Simon er tidligere elitegymnast og har dyrket Springgymnastik hele sit liv. Sammen med makkeren Magnus Bendtsen har Simon træningsfællesskabet Knoglestærk.
Masser af Spring giver stærke knogler ;-)

Tina Sørensen

På Barsel - TIL LYKKE :-)


Tina er uddannet bachelor fra Institut fra Idræt og har en kandidat i Human Fysiologi. Tina er tidligere elitegymnast og har i mange år været med omkring landsholdet. Tina er desuden Sportschef i GIF (Gladsaxe gymnastik foreningen.)
Spring-spring-spring-spring!

Magnus Bendtsen

VIKAR


Magnus er uddannet bachelor fra Institut fra Idræt og har en kandidat i Human Fysiologi. Magnus er tidligere elitegymnast og har dyrket springgymnastik i en menneksealder. Magnus er desuden daglig træner i GIF og driver sammen med hans makker Simon træningskonceptet Knogelstærk.
Stærke knogler er en god forudsætning for et sundt og springfyldt liv ;-)

Ditte Saleé

Træner (Tlf: 20441876)


Ditte er uddannet bachelor fra Institut fra Idræt og har en kandidatgrad fra selv samme. Ditte er tidligere elitegymnast og har dyrket både rytme og springgymnastik hele sit liv. Ditte er til daglig Sportschef i GIF - Gladsaxe Idrætsforening - Gymnastikafdelingen.
En god rytmeforståelse er fantastisk for en god base indenfor gymnastikken..

Basistræningslinjen

Christian "Crux" Uttenreiter

Træner (Tlf: 20696317)


Crux er Parkourudøver med stort P - og der er ikke nogle bevægelser der er umulige! Crux er uddannet idræts faglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 2012. Crux studerer desuden på Idræt (nu NEXS).
Kroppen kan ALT!!!

Anders Lerche

Træner (Tlf: 20111590)


Anders er uddannet fysioterapeut og en HABIL vægtløfter. Anders har dyrket vægtløftning i mere end 15 år, og kan vel egentlig hvis han vil løfte ca. 250 kg. Han er desuden uddannet faglærer i idræt fra Paul Petersen´s Idrætsinstitut.
Kroppens mobilitet er VANVITTIG vigtig for dens virke!!

VolleyBall- linjen (Fra august 2019)

Jonas Napier (Tlf: 42952698)

Træner på Volleyball-linjen


Jonas er træner for HU14/16 holdet i Lyngby-Gladaxe Volley og har selv været volleyballlandsholdspiller i mere end 10 år og udlandsprofessionel i 5 år. Jonas arbejder til daglig med produktion af digitale mentaltræningsprogrammer, til brug for udvikling af personlige egenskaber, der er til gavn både i sports- og hverdagssammenhænge. Uddannet Cand.Scient i Miljøgeografi.
“Alting er nemt, for den der har øvet sig”

Basketball - linjen (Fra august 2019)

Nicolaj Stockmal Ammundsen (Tlf: 28354565)

Træner på Basketball-linjen


Nicolaj er uddannet pædagog med speciale i idræt, samt har bla. Idræt som linjefag fra læreruddannelsen. Har smartbasket 1 og 2, og deltager løbende i forskellige kurser. Ved siden af SCG underviser Nicolaj unge døve og hørehæmmede. Nicolaj har selv spillet i sine helt unge dage, men nu underviser han adskillige hold i Gladsaxe basketklub igennem de fleste af ugens dage.
"Eat, play, sleep, Repeat"

Cricketlinjen

Mikkel Grøn (Tlf: 51901174)

Træner på Cricketlinjen


Mikkel er en ildsjæl som brænder for at at skabe endnu mere fokus omkring cricket i Danmark. Mikkel er til daglig træner og formand i AB – Cricket afdelingen. Mikkel har i en årrække været med til at udvikle mange unge talenter i cricketafdelingen i AB.
Cricket - Et gentlemanspil :-)

Ishockeylinjen

Jacob Volf (Tlf: 51901174)

Træner på Ishockeylinjen


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden Cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior, som i 2018 vandt 1. Division - Flot!. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal! - Så Ishockeyforståelsen er helt perfekt.
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Badmintonlinjen

Peter Arvedsen

Cheftræner på Badmintonlinjen


Peter Arvedsen er tidligere topspiller i badminton og har spillet på højt niveau i mange år. Peter er desuden ungdomstræner i Lyngby Badmintonklub hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge badmintontalenter.
...

Tennislinjen

Anders Tang

Cheftræner på Tennislinjen


Anders Tang er tidligere topspiller i tennis og har spillet mod danske legender som Kenneth Carlsen og Frederik Fetterlein. Anders Tang er til daglig Sportschef i Virum Tennis, hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge tennistalenter.
-Hard Court er det nye sort ;-)

Danselinjen

Julie Vestergaard Kræsing

Cheftræner på Danselinjen


Julie er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig i Pro-treatment i Albertslund. Julie er tidligere Disco-danser på højt niveau og underviser ved siden af SCG´s danselinje også i Disco.
Alle former for Dans er vigtige for at udvikle sig yderligere!.!

Fysioterapeuter

Anders Lerche

Fysioterapeut - og træner på Basislinjen


Anders er uddannet fysioterapeut. Anders tilgang til fysioterapien er meget træningsbaseret. Det er vigtigt at man selv tager fat og laver sine øvelser og på denne måde får styr på sin krop..
Kend din krop..

E-sportlinjen (Eftermiddag)

Anders Vejgaard

Cheftræner på E-sportlinjen


Anders Vejgaard er en vaskeægte computernørd - og det sagt på den gode måde:-). Anders har spillet et utal af timer og han bygger desuden sine egne computere. Anders er til daglig ansat på GPV (Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter) hvor han er en del af digitaliseringen i Gladsaxe kommune.
-Go go go go

Theis Allert Schultz

Træner på E-sportlinjen


Theis er til daglig pædagog og arbejder i klub/skole. Theis har stor interesse indenfor sport generelt og har sideløbende også haft det med computerspil/eSport. Det at udvikle de unge i et fællesskab, hvor målet er at blive bedre sammen og individuelt er for mig helt fantastisk.
-Sniper...

Sportspsykologisk konsulent

Troels Thorsteinsson

Sportspsykologisk konsulent


Troels Thorsteinsson har en PhD. og en Cand. scient. idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau, for tiden inden for fodbold, svømning, cykling, fægtning og idrætsgymnastik. Troels brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale samt indgå i teams med fokus på udvikling, trivsel og præstation. Troels har selv været involveret i sportsverdenen det meste af hans liv, både som atlet og træner. Troels er desuden tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk, FC Helsingør som sportspsykologisk konsulent for 1. holdet og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.
Hjernen er den vigtigste spiller..

Administration

Magnus Christensen

Leder


Magnus er uddannet Cand. Scient i Human fysiologi/Idræt i 2012 og har uddannet idrætsfaglærer på Paul Petersens Idrætsinstitut fra 2008-2012. Magnus er uddannet DBU A-træner og er tidligere U19-træner i AB.
Det skal være seriøst, men der er altid plads til spas!

Ida Lykke Bang

Markedsføringsansvarlig


Ida er uddannet Cand. Scient. i humanistisk samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab i 2013. Ved siden af SCG er Ida Projektmedarbejder i Gladsaxe Gymnastikforening, hvor hun, ligesom på SCG, står for kommunikation, PR, marketing, sponsorater og fondansøgninger.
Sociale medier er vidst ikke bare en døgnflue :-D