SCG-Teamet

Fodboldlinjen

Patrick Birch Braune

Træner (Tlf: 40548099)


Patrick er til daglig Cheftræner for 1. Senior i AB-Gladsaxe, hvor han har været siden han var 5 år. Patrick har stor erfaring med unge fodboldspilleres udvikling. Patrick er uddannet DBU A-træner og uddannet folkeskolelærer
- At kunne tage den rigtige beslutning i den pågældende situation på kort tid er afgørende i fodbold!

William Benzin

Træner (Tlf: 27637731)


Benzin har spillet ungdomsfodbold i AB i en årrække og samtidig fungeret som målmandstræner. Fra August 2019 er Benzin også på SCG som målmandstræner.
- Træning gør godt ;-) - Sjovt nok!!

Simon Ervolder

Træner (Tlf: 29703401)


Simon har i mange år været fodboldtræner i Stenløse, hvor han har taget turen op i gennem ungdomsrækkerne og sluttede af med at være 1. holdstræner. Fra 2019 er Simon tiltrådt som 1. holdstræner for AB´s U17-hold. Simon er uddannet lærer og har DBU A-licens
Det bliver en dejlig dag i dag - en dejlig fodbolddag

Thomas Ibsen

Vikar


Thomas er uddannet fysioterapeut og er tidligere fodboldspiller i AB og HIK hvor han har et uatl af 1. Divisions kampe på CV'et
Godt humør er vigtigt!!

Håndboldlinjen

Jesper Dahl

Cheftræner (Tlf:20272416)


Jesper spiller til daglig i Nordsjælland Håndbold, som hører til i den næsten bedste halvdel af Håndboldligaen. I 2017 blev det til en flot 7. plads, så Jesper er vant til masser af professionalisme. Jesper går desuden med en drøm om at blive håndbolstræner efter endt karriere og han har allerede trænet Skjerns U16 og U18 drenge.
Styrke og overblik - så kommer man langt :-)

Springlinjen

Tina Sørensen

Træner (Tlf: 40924478)


Tina er uddannet bachelor fra Institut fra Idræt og har en kandidat i Human Fysiologi. Tina er tidligere elitegymnast og har i mange år været med omkring landsholdet. Tina er desuden Sportschef i GIF (Gladsaxe gymnastik foreningen.)
Spring-spring-spring-spring!

Kasper Mohr Christensen

Tlf: (23207703)


Kasper har dyrket gymnastik siden han var en lille dreng og har i hans karriere været inde over det danske teamgym landshold i 2012 og 2014, hvor han vandt junior EM i 2014 med det danske juniordrenge landshold. Kasper har desuden været træner i GIF gymnastik Gladsaxe i de sidste 6 år. Til dagligt studerer Kasper ha(mat) på Cbs.
En god rytmeforståelse er fantastisk for en god base indenfor gymnastikken..

Simon Esrup

VIKAR


Simon er uddannet bachelor fra Institut fra Idræt og har en kandidatgrad fra selv samme. Simon er tidligere elitegymnast og har dyrket Springgymnastik hele sit liv. Sammen med makkeren Magnus Bendtsen har Simon træningsfællesskabet Knoglestærk.
Masser af Spring giver stærke knogler ;-)

Magnus Bendtsen

VIKAR


Magnus er uddannet bachelor fra Institut fra Idræt og har en kandidat i Human Fysiologi. Magnus er tidligere elitegymnast og har dyrket springgymnastik i en menneskealder. Magnus driver sammen med Simon træningskonceptet Knoglestærk.
Stærke knogler er en god forudsætning for et sundt og springfyldt liv ;-)

Basistræningslinjen

Crux: (Tlf: 20696317)

Træner på Basislinjen


Crux er Parkourudøver med stort P - og der er ikke nogle bevægelser der er umulige! Crux er uddannet idræts faglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 2012. Crux studerer desuden på Idræt (nu NEXS).
"Kroppen kan ALT"

Basketball - linjen 

Nicolaj Stockmal Ammundsen (Tlf: 28354565)

Træner på Basketball-linjen


Nicolaj er uddannet pædagog med speciale i idræt, samt har bla. Idræt som linjefag fra læreruddannelsen. Har smartbasket 1 og 2, og deltager løbende i forskellige kurser. Ved siden af SCG underviser Nicolaj unge døve og hørehæmmede. Nicolaj har selv spillet i sine helt unge dage, men nu underviser han adskillige hold i Gladsaxe basketklub igennem de fleste af ugens dage.
"Eat, play, sleep, Repeat"

Cricketlinjen

Mikkel Grøn (Tlf: 51901174)

Træner på Cricketlinjen


Mikkel er en ildsjæl som brænder for at at skabe endnu mere fokus omkring cricket i Danmark. Mikkel er til daglig træner og formand i AB – Cricket afdelingen. Mikkel har i en årrække været med til at udvikle mange unge talenter i cricketafdelingen i AB.
Cricket - Et gentlemanspil :-)

Ishockeylinjen

Jacob Volf (Tlf: 51901174)

Træner på Ishockeylinjen


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden Cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior, som i 2018 vandt 1. Division - Flot!. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal! - Så Ishockeyforståelsen er helt perfekt.
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Trevor Köenig - KONGEN (Tlf: 51901174)

Målmandstræner på Ishockeylinjen


Trevor er tidligere ishockeymålmand på meget højt niveau. Trevor har spillet i ligaen lige under NHL i mange år og er også en af de bedste ishockey målmænd der har spillet i den danske liga gennem tiderne. Trevor træner unge målmænd i de danske elite klubber og står endvidere for målmandstræningen på SCG
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Badmintonlinjen

Peter Arvedsen

Cheftræner på Badmintonlinjen


Peter Arvedsen er tidligere topspiller i badminton og har spillet på højt niveau i mange år. Peter er desuden ungdomstræner i Lyngby Badmintonklub hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge badmintontalenter.
...

Tennislinjen

Anders Tang

Cheftræner på Tennislinjen


Anders Tang er tidligere topspiller i tennis og har spillet mod danske legender som Kenneth Carlsen og Frederik Fetterlein. Anders Tang er til daglig Sportschef i Virum Tennis, hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge tennistalenter.
-Hard Court er det nye sort ;-)

Fysioterapeut

Phillip Lyhneeck

Fysioterapeut


Phillip er uddannet fysioterapeut og har sin daglige gang hos Fysio Danmark. Phillip har desuden været tilknyttet HIK's tidligere 1. division fodboldhold. Philip tilgang til Fysioterapien er både gennem behandling, men i særdeleshed også den, at man selv tager fat og plejer sin krop..
Kend din krop...

E-sportlinjen (Eftermiddag)

Anders Vejgaard

Cheftræner på E-sportlinjen


Anders Vejgaard er en vaskeægte computernørd - og det sagt på den gode måde:-). Anders har spillet et utal af timer og han bygger desuden sine egne computere. Anders er til daglig ansat på GPV (Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter) hvor han er en del af digitaliseringen i Gladsaxe kommune.
-Go go go go

Theis Allert Schultz

Træner på E-sportlinjen


Theis er til daglig pædagog og arbejder i klub/skole. Theis har stor interesse indenfor sport generelt og har sideløbende også haft det med computerspil/eSport. Det at udvikle de unge i et fællesskab, hvor målet er at blive bedre sammen og individuelt er for mig helt fantastisk.
-Sniper...

Sportspsykologisk konsulent

Troels Thorsteinsson

Sportspsykologisk konsulent


Troels Thorsteinsson har en PhD. og en Cand. scient. idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau, for tiden inden for fodbold, svømning, cykling, fægtning og idrætsgymnastik. Troels brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale samt indgå i teams med fokus på udvikling, trivsel og præstation. Troels har selv været involveret i sportsverdenen det meste af hans liv, både som atlet og træner. Troels er desuden tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk, FC Helsingør som sportspsykologisk konsulent for 1. holdet og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.
Hjernen er den vigtigste spiller..

Administration

Magnus Christensen

Leder


Magnus er uddannet Cand. Scient i Human fysiologi/Idræt i 2012 og har uddannet idrætsfaglærer på Paul Petersens Idrætsinstitut fra 2008-2012. Magnus er uddannet DBU A-træner og er tidligere U19-træner i AB.
Det skal være seriøst, men der er altid plads til spas!

Ida Lykke Bang

Markedsføringsansvarlig


Ida er uddannet Cand. Scient. i humanistisk samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab i 2013. Ved siden af SCG er Ida Projektmedarbejder i Gladsaxe Gymnastikforening, hvor hun, ligesom på SCG, står for kommunikation, PR, marketing, sponsorater og fondansøgninger.
Sociale medier er vidst ikke bare en døgnflue :-D