SCG-Teamet

Fodboldlinjen

Patrick Birch Braune

Træner (Tlf: 40548099)


Patrick er til daglig Cheftræner for 1. Senior i AB-Gladsaxe, hvor han har været siden han var 5 år. Patrick har stor erfaring med unge fodboldspilleres udvikling. Patrick er uddannet DBU A-træner og uddannet folkeskolelærer
- At kunne tage den rigtige beslutning i den pågældende situation på kort tid er afgørende i fodbold!

Christopher Kaas

Træner (Tlf: 27144809)


Christopher er assistent-træner på AB's u19 divisions hold og har tidligere været tilknyttet U13, U14 og U17 i Lyngby BK. Christopher har UEFA B-licens, er uddannet pædagog og arbejder til dagligt på Trørødskolen i Nordsjælland.
Godt humør er vigtigt!

Anders Trøst

Træner


Anders har stor trænererfaring og har UEFA B licens. Til daglig er han at finde som ungdomstræner i BK Union. Anders kan godt lide at arbejde med ungdomsspillere, så han kan følge og støtte dem i deres udvikling.

Marie Ørum Guldbrandt

Træner


Marie læser til dagligt en kandidatuddannelse i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. Hun har tidligere spillet fodbold på højt niveau og nyder som træner på SCG, at anvende sin praktiske viden fra fodbold, sammen med det teoretiske hun lærer på sin uddannelse.

Håndboldlinjen

John Kristensen

Træner (61306789)


John Kristensen er tidligere prof. håndboldspiller for bl.a. FCK/FIF og har også spillet i den bedste række i Sverige. De sidste mange år har han været en dygtig håndboldtræner og har både trænet senior og ungdom.
Styrke og overblik - så kommer man langt :-)

Springlinjen

Freja Brix Hansen

Træner (41820286)


Freja er SCG’s nye springtræner og har selv gået på SCG da hun var yngre. Hun har været træner i mange år og elsker at lære fra sig, og sørge for at springerne forhåbentlig får det lige så sjovt som hun selv havde det. Udover at træne springglade børn og unge om morgenen har Freja masser af andre hold i Gladsaxe gymnastikforening, hvor hun arbejder på fuld tid.

Basistræningslinjen

Crux: (Tlf: 20696317)

Træner på Basislinjen


Crux er Parkourudøver med stort P - og der er ikke nogle bevægelser der er umulige! Crux er uddannet idræts faglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 2012. Crux studerer desuden på Idræt (nu NEXS).
"Kroppen kan ALT"

Basketball - linjen 

Nicolaj Stockmal Ammundsen (Tlf: 28354565)

Træner på Basketball-linjen


Nicolaj er uddannet pædagog med speciale i idræt, samt har bla. Idræt som linjefag fra læreruddannelsen. Har smartbasket 1 og 2, og deltager løbende i forskellige kurser. Ved siden af SCG underviser Nicolaj unge døve og hørehæmmede. Nicolaj har selv spillet i sine helt unge dage, men nu underviser han adskillige hold i Gladsaxe basketklub igennem de fleste af ugens dage.
"Eat, play, sleep, Repeat"

Cricketlinjen

Mikkel Grøn (Tlf: 51901174)

Træner på Cricketlinjen


Mikkel er en ildsjæl som brænder for at at skabe endnu mere fokus omkring cricket i Danmark. Mikkel er til daglig træner og formand i AB – Cricket afdelingen. Mikkel har i en årrække været med til at udvikle mange unge talenter i cricketafdelingen i AB.
Cricket - Et gentlemanspil :-)

Ishockeylinjen

Jacob Volf (Tlf: 40134767)

Træner på Ishockeylinjen


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden Cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior, som i 2018 vandt 1. Division - Flot!. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal! - Så Ishockeyforståelsen er helt perfekt.
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Badmintonlinjen

Andreas Kjær Hansen

Cheftræner på Badmintonlinjen


Andreas har tidligere spillet i badmintonligaen for Team Skælskør Slagelse og spiller pt. i 1. division for Lyngby Badmintonklub. Andreas har ligeledes erfaring som træner, hvor han deler ud af sin erfaring omkring hvad der skal til for at nå badmintonligaen. Andreas går meget op i, at skræddersy træningen til den enkelte elev, så han/hun opnår individuelle mål. Det er dog vigtigst for Andreas, at eleverne dyrker glæden ved at spille badminton ved hver træning.

Fysioterapeut

Joachim Krogstrup Larsen

Fysioterapeut


Sportspsykologisk konsulent

Troels Thorsteinsson

Sportspsykologisk konsulent


Troels Thorsteinsson har en PhD. og en Cand. scient. idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau, for tiden inden for fodbold, svømning, cykling, fægtning og idrætsgymnastik. Troels brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale samt indgå i teams med fokus på udvikling, trivsel og præstation. Troels har selv været involveret i sportsverdenen det meste af hans liv, både som atlet og træner. Troels er desuden tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk, FC Helsingør som sportspsykologisk konsulent for 1. holdet og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.
Hjernen er den vigtigste spiller..

Administration

Jonas E Jessen

Direktør


Jonas er uddannet Cand. Scient i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og har en bred erfaring med sport, idræt og sundhed. Dette indbærer både teoretisk og praktisk erfaring med idræt og sundhedsprojekter, og er i den forbindelse vant til at være på både banen og i mødelokalet. Jonas har selv spillet fodbold på eliteniveau som ungdomsspiller i fodboldklubben SønderjyskE.
Det skal være sjovt!! - og seriøst!

Ida Lykke Bang

Markedsføringsansvarlig


Ida er uddannet Cand. Scient. i humanistisk samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab i 2013. Ved siden af SCG er Ida Projektmedarbejder i Gladsaxe Gymnastikforening, hvor hun, ligesom på SCG, står for kommunikation, PR, marketing, sponsorater og fondansøgninger.
Sociale medier er vidst ikke bare en døgnflue :-D