SCG-Teamet

Fodboldlinjen

Patrick Birch Braune

Træner på fodboldlinjen

40548099


Patrick er til daglig Cheftræner for 1. Senior i AB-Gladsaxe, hvor han har været siden han var 5 år. Patrick har stor erfaring med unge fodboldspilleres udvikling. Patrick er uddannet DBU A-træner og uddannet folkeskolelærer

Anders Trøst

Træner på fodboldlinjen

20711958


Anders har stor trænererfaring og har UEFA B licens. Til daglig er han at finde som ungdomstræner i BK Union. Anders kan godt lide at arbejde med ungdomsspillere, så han kan følge og støtte dem i deres udvikling.

Rikke Rosa Eklander Nielsen

Træner på fodboldlinjen

31904283


Rikke er uddannet lærer og arbejder til daglig på Mørkhøj skole. Ved siden af sit job som lærer er hun træner for FC’s Bellas U15 hold og arbejder desuden som Børneudviklingsleder i AB.

Håndboldlinjen

John Kristensen

Træner på fodboldlinjen

61306789


John Kristensen er tidligere prof. håndboldspiller for bl.a. FCK/FIF og har også spillet i den bedste række i Sverige. De sidste mange år har han været en dygtig håndboldtræner og har både trænet senior og ungdom.

Springlinjen

Freja Brix Hansen

Træner på springlinjen

41820286


Freja er SCG’s nye springtræner og har selv gået på SCG da hun var yngre. Hun har været træner i mange år og elsker at lære fra sig, og sørge for at springerne forhåbentlig får det lige så sjovt som hun selv havde det. Udover at træne springglade børn og unge om morgenen har Freja masser af andre hold i Gladsaxe gymnastikforening, hvor hun arbejder på fuld tid.

Basistræningslinjen

Christian "Crux" Rasmussen Uttenreiter

Træner på Basislinjen

20696317


Crux er Parkourudøver med stort P - og der er ikke nogle bevægelser der er umulige! Crux er uddannet idræts faglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 2012. Crux studerer desuden på Idræt (nu NEXS).
"Kroppen kan ALT"

Basketball - linjen 

Nicolaj Stockmal Ammundsen

Træner på Basketball-linjen

28354565


Nicolaj er uddannet pædagog med speciale i idræt og har bl.a. idræt som linjefag fra læreruddannelsen. Nicolaj har smartbasket 1 og 2, og deltager løbende i forskellige kurser. Ved siden af SCG er Nicolaj sportschef i Stevnsgade Basketball. Nicolaj har selv spillet i sine unge dage, men nu underviser han adskillige hold i Gladsaxe basketklub igennem de fleste af ugens dage.

Cricketlinjen

Mikkel Grøn

Træner på Cricketlinjen

51901174


Mikkel er en ildsjæl som brænder for at at skabe endnu mere fokus omkring cricket i Danmark. Mikkel er til daglig træner og formand i AB – Cricket afdelingen. Mikkel har i en årrække været med til at udvikle mange unge talenter i cricketafdelingen i AB.

Ishockeylinjen

Jacob Volf

Træner på Ishockeylinjen

40124767


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal!

Badmintonlinjen

Andreas Kjær Hansen

Træner på Badmintonlinjen


Andreas har tidligere spillet i badmintonligaen for Team Skælskør Slagelse og spiller pt. i 1. division for Lyngby Badmintonklub. Andreas har ligeledes erfaring som træner, hvor han deler ud af sin erfaring omkring hvad der skal til for at nå badmintonligaen. Andreas går meget op i, at skræddersy træningen til den enkelte elev, så han/hun opnår individuelle mål. Det er dog vigtigst for Andreas, at eleverne dyrker glæden ved at spille badminton ved hver træning.

Fysioterapeut

Joachim Krogstrup Larsen

Fysioterapeut


Joachim er uddannet fysioterapeut og har tidligere været fysioterapeut for AB's 1. senior. I dag er han klinikejer af Måløv fysioterapi og er specialist inden for idrætsrelaterede skader både på eliteniveau og motionist niveau.

Sportspsykologisk konsulent

Troels Thorsteinsson

Sportspsykologisk konsulent


Troels Thorsteinsson har en PhD. og en Cand. scient. idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau, for tiden inden for fodbold, svømning, cykling, fægtning og idrætsgymnastik. Troels brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale samt indgå i teams med fokus på udvikling, trivsel og præstation. Troels har selv været involveret i sportsverdenen det meste af hans liv, både som atlet og træner. Troels er desuden tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk, FC Helsingør som sportspsykologisk konsulent for 1. holdet og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.
Hjernen er den vigtigste spiller..

Administration

Jonas E Jessen

Direktør

42801291


Jonas er uddannet cand. scient i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og har en bred erfaring med sport, idræt og sundhed. Jonas har tidligere været fodboldtræner på SCG inden han fik job som konsulent , hvor han arbejdede med implementering af sundhedsprojekter. Derfor er han vant til både at være på banen og i mødelokalet. Jonas har selv spillet fodbold på eliteniveau som ungdomsspiller i fodboldklubben SønderjyskE.