SCG-Teamet

Fodboldlinjen 

Patrick Birch Braune

Træner på fodboldlinjen

40548099


Patrick er til daglig cheftræner for 1. Senior i AB-Gladsaxe, hvor han har været siden han var 5 år. Patrick har stor erfaring med unge fodboldspilleres udvikling. Patrick er uddannet DBU A-træner og uddannet folkeskolelærer. Patrick er pt. i gang med UEFA Pro-Licens, der er den højeste trænerlicens indenfor europæisk fodbold.

Simon Andresen

Træner på fodboldlinjen


Simon er cheftræner for AB's U19 hold der spiller i U19 divisionen. Simon har en UEFA A trænerlicens og har stor erfaring i udviklingen af unge spillere, så de kan træde direkte ind på AB's 1. seniorhold.

Ogün Kilic

Træner på fodboldlinjen


Ogün har en UEFA B trænerlicens og er til daglig cheftræner for AB's U14 hold.

Daniel Simonsen

Træner på fodboldlinjen


Daniel er til daglig cheftræner på AB's U13 hold. Han har erfaring fra forskellige klubber og har bl.a. været holdleder og hjulpet til med træningen i FC København på både U15 og U17. Han har vundet mesterrækken med U13 drengene i Dragør samt også trænet U17 drengene i samme klub.

Anders Trøst

Træner på fodboldlinjen


Anders Trøst har en UEFA B-licens er til daglig cheftræner for U15 i Boldklubben Union.

Håndboldlinjen

John Kristensen

Træner på Håndboldlinjen

61306789


John Kristensen er tidligere prof. håndboldspiller for bl.a. FCK/FIF og har også spillet i den bedste række i Sverige. De sidste mange år har han været en dygtig håndboldtræner og har både trænet senior og ungdom.

Springlinjen

Julius Viktor Bundgaard

Træner på Springlinjen


Julius er til daglig fuldtidstræner i GIF gymnastik og underviser alle aldersgrupper fra 4 år og til pensionisterne. Julius har altid selv lavet konkurrence gymnastik i GIF og har været på landsholdet og til EM af to omgange. Derudover er han lige vendt hjem fra gymnastikhøjskolen i Ollerup med en masse nye input til undervisningen.

Basistræningslinjen

Simon Frydendal Riemann

Træner på Basislinjen


Simon er en all-round fysisk træner og er bl.a. certificeret crossfit træner og træner til dagligt også hold i Arca (crossfit-center). Han er super dygtig til at sammensætte et alsidigt træningsprogram, der passer til den enkelte atlet, så han/hun har de bedste betingelser for at udvikle sig fysisk og dermed præstere bedre i deres egen sportsgren.
"Kroppen kan ALT"

Basketlinjen 

Jakob Bremann

Træner på Basketlinjen


...

Karl Emil Henriques Altmann

Træner på Basketlinjen


...

Ishockeylinjen

Jacob Volf

Træner på Ishockeylinjen

40124767


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal!

Badmintonlinjen

Anders Balle-Petersen

Træner på Badmintonlinjen


Anders har været træner siden 2007 og er uddannet Diplomtræner i badminton. Anders har trænet og uddannet mere end 1.000 spillere og trænere i alle aldre og niveauer fordelt i danske og udenlandske badmintonklubber. Som træner møder Anders alle i øjenhøjde, og han har et særligt individuelt fokus, der giver badmintonspillere de bedste muligheder for at udvikle sig.

Fysioterapeut

Joachim Krogstrup Larsen

Fysioterapeut


Joachim er uddannet fysioterapeut og har tidligere været fysioterapeut for AB's 1. senior. I dag er han klinikejer af Måløv fysioterapi og er specialist inden for idrætsrelaterede skader både på eliteniveau og motionist niveau.

Sportspsykologisk konsulent

Troels Thorsteinsson

Sportspsykologisk konsulent


Troels Thorsteinsson har en PhD. og en Cand. scient. idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau, for tiden inden for fodbold, svømning, cykling, fægtning og idrætsgymnastik. Troels brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale samt indgå i teams med fokus på udvikling, trivsel og præstation. Troels har selv været involveret i sportsverdenen det meste af hans liv, både som atlet og træner. Troels er desuden tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk, FC Helsingør som sportspsykologisk konsulent for 1. holdet og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.
Hjernen er den vigtigste spiller..

SoMe manager

Jakob Bremann

SoMe manager


Administration

Jonas E Jessen

Direktør

42801291


Jonas er uddannet cand. scient i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og har en bred erfaring med sport, idræt og sundhed. Jonas har tidligere været fodboldtræner på SCG inden han fik job som konsulent , hvor han arbejdede med implementering af sundhedsprojekter. Derfor er han vant til både at være på banen og i mødelokalet. Jonas har selv spillet fodbold på eliteniveau som ungdomsspiller i fodboldklubben SønderjyskE.