SCG-Teamet

Fodboldlinjen

Patrick Birch Braune

Træner (Tlf: 40548099)


Patrick er til daglig Cheftræner for 1. Senior i AB-Gladsaxe, hvor han har været siden han var 5 år. Patrick har stor erfaring med unge fodboldspilleres udvikling. Patrick er uddannet DBU A-træner og uddannet folkeskolelærer
- At kunne tage den rigtige beslutning i den pågældende situation på kort tid er afgørende i fodbold!

William Benzin

Målmandstræner (Tlf: 27637731)


Benzin har spillet ungdomsfodbold i AB i en årrække og samtidig fungeret som målmandstræner. Fra August 2019 er Benzin også på SCG som målmandstræner.
- Træning gør godt ;-) - Sjovt nok!!

Christopher Kaas

Træner (Tlf: 27144809)


Godt humør er vigtigt!!

Håndboldlinjen

Morten Mogensen

Cheftræner (Tlf: 28577219)


Morten Mogensen har tidligere spillet håndbold på allerhøjeste niveau og har ved siden af dyrket trænergerningen. Efter at have spillet på hylden har Morten i mange år ageret som Håndboldtræner, de sidste mange år i FIF Håndbold. Moren er til daglig Cheftræner for FIF´s U19 drengehold, som er et af Danmarks bedste.
Styrke og overblik - så kommer man langt :-)

Springlinjen

Kasper Mohr Christensen

Tlf: (23207703)


Kasper har dyrket gymnastik siden han var en lille dreng og har i hans karriere været inde over det danske teamgym landshold i 2012 og 2014, hvor han vandt junior EM i 2014 med det danske juniordrenge landshold. Kasper har desuden været træner i GIF gymnastik Gladsaxe i de sidste 6 år. Til dagligt studerer Kasper ha(mat) på Cbs.
En god rytmeforståelse er fantastisk for en god base indenfor gymnastikken..

Anine Dittmer

Tlf: (42222887)


Anine har dyrket gymnastik siden hun var helt lille. Anine har dyrket teamgym på højt niveau og er desuden Cheerleader-træner i GIF - gymnastik.
En god rytmeforståelse er fantastisk for en god base indenfor gymnastikken..

Julie Kissow

Vikar (27140925)


Julie er en helt eminent springer og har i mange år været inde over det danske Team-Gym-landshold. Julie er til daglig træner i GIF-gymnastik.
Masser af Spring giver stærke knogler ;-)

Basistræningslinjen

Crux: (Tlf: 20696317)

Træner på Basislinjen


Crux er Parkourudøver med stort P - og der er ikke nogle bevægelser der er umulige! Crux er uddannet idræts faglærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 2012. Crux studerer desuden på Idræt (nu NEXS).
"Kroppen kan ALT"

Basketball - linjen 

Nicolaj Stockmal Ammundsen (Tlf: 28354565)

Træner på Basketball-linjen


Nicolaj er uddannet pædagog med speciale i idræt, samt har bla. Idræt som linjefag fra læreruddannelsen. Har smartbasket 1 og 2, og deltager løbende i forskellige kurser. Ved siden af SCG underviser Nicolaj unge døve og hørehæmmede. Nicolaj har selv spillet i sine helt unge dage, men nu underviser han adskillige hold i Gladsaxe basketklub igennem de fleste af ugens dage.
"Eat, play, sleep, Repeat"

Cricketlinjen

Mikkel Grøn (Tlf: 51901174)

Træner på Cricketlinjen


Mikkel er en ildsjæl som brænder for at at skabe endnu mere fokus omkring cricket i Danmark. Mikkel er til daglig træner og formand i AB – Cricket afdelingen. Mikkel har i en årrække været med til at udvikle mange unge talenter i cricketafdelingen i AB.
Cricket - Et gentlemanspil :-)

Ishockeylinjen

Jacob Volf (Tlf: 51901174)

Træner på Ishockeylinjen


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden Cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior, som i 2018 vandt 1. Division - Flot!. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal! - Så Ishockeyforståelsen er helt perfekt.
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Trevor Köenig - KONGEN (Tlf: 51901174)

Målmandstræner på Ishockeylinjen


Trevor er tidligere ishockeymålmand på meget højt niveau. Trevor har spillet i ligaen lige under NHL i mange år og er også en af de bedste ishockey målmænd der har spillet i den danske liga gennem tiderne. Trevor træner unge målmænd i de danske elite klubber og står endvidere for målmandstræningen på SCG
Der skal være MASSER af power i Ishockey..

Badmintonlinjen

Peter Arvedsen

Cheftræner på Badmintonlinjen


Peter Arvedsen er tidligere topspiller i badminton og har spillet på højt niveau i mange år. Peter er desuden ungdomstræner i Lyngby Badmintonklub hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge badmintontalenter.
...

Bokselinjen

Robert Larsen (60670370)

Cheftræner på Bokselinjen


Robert har bokset i 32 år og er fortsat aktiv professionel bokser. Robert har 80 amatør kampe og 9 profesionelle kampe på CV'et. Robert er til daglig formand i Gladsaxe Bokseklub, hvor han også er fast træner - og så er han tilknyttet Ribe ungdomshøjskole.
..højt humør er nøglen til succes ;-)

Tennislinjen

Anders Tang

Cheftræner på Tennislinjen


Anders Tang er tidligere topspiller i tennis og har spillet mod danske legender som Kenneth Carlsen og Frederik Fetterlein. Anders Tang er til daglig Sportschef i Virum Tennis, hvor han ligesom på SCG står for udviklingen af unge tennistalenter.
-Hard Court er det nye sort ;-)

Fysioterapeut

Phillip Lyhneeck

Fysioterapeut


Phillip er uddannet fysioterapeut og har sin daglige gang hos Fysio Danmark. Phillip har desuden været tilknyttet HIK's tidligere 1. division fodboldhold. Philip tilgang til Fysioterapien er både gennem behandling, men i særdeleshed også den, at man selv tager fat og plejer sin krop..
Kend din krop...

E-sportlinjen (Eftermiddag)

Anders Vejgaard

Cheftræner på E-sportlinjen


Anders Vejgaard er en vaskeægte computernørd - og det sagt på den gode måde:-). Anders har spillet et utal af timer og han bygger desuden sine egne computere. Anders er til daglig ansat på GPV (Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter) hvor han er en del af digitaliseringen i Gladsaxe kommune.
-Go go go go

Theis Allert Schultz

Træner på E-sportlinjen


Theis er til daglig pædagog og arbejder i klub/skole. Theis har stor interesse indenfor sport generelt og har sideløbende også haft det med computerspil/eSport. Det at udvikle de unge i et fællesskab, hvor målet er at blive bedre sammen og individuelt er for mig helt fantastisk.
-Sniper...

Sportspsykologisk konsulent

Troels Thorsteinsson

Sportspsykologisk konsulent


Troels Thorsteinsson har en PhD. og en Cand. scient. idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau, for tiden inden for fodbold, svømning, cykling, fægtning og idrætsgymnastik. Troels brænder for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale samt indgå i teams med fokus på udvikling, trivsel og præstation. Troels har selv været involveret i sportsverdenen det meste af hans liv, både som atlet og træner. Troels er desuden tilknyttet Team Danmarks eksterne netværk, FC Helsingør som sportspsykologisk konsulent for 1. holdet og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.
Hjernen er den vigtigste spiller..

Administration

Jonas E Jessen

Leder


Jonas er uddannet Cand. Scient i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og har en bred erfaring med sport, idræt og sundhed. Dette indbærer både teoretisk og praktisk erfaring med idræt og sundhedsprojekter, og er i den forbindelse vant til at være på både banen og i mødelokalet. Jonas har selv spillet fodbold på eliteniveau som ungdomsspiller i fodboldklubben SønderjyskE.
Det skal være sjovt!! - og seriøst!

Ida Lykke Bang

Markedsføringsansvarlig


Ida er uddannet Cand. Scient. i humanistisk samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab i 2013. Ved siden af SCG er Ida Projektmedarbejder i Gladsaxe Gymnastikforening, hvor hun, ligesom på SCG, står for kommunikation, PR, marketing, sponsorater og fondansøgninger.
Sociale medier er vidst ikke bare en døgnflue :-D