SCG-Teamet

Fodboldlinjen 

Simon Andresen

Træner på fodboldlinjen


Simon er cheftræner for AB's U19 hold der spiller i U19 divisionen. Simon har en UEFA A trænerlicens og har stor erfaring i udviklingen af unge spillere, så de kan træde direkte ind på AB's 1. seniorhold.

Ogün Kilic

Træner på fodboldlinjen


Ogün er selv tidligere elitespiller på ungdomsniveau. I dag er han cheftræner for AB's U14 hold og har en UEFA B trænerlicens.

Emil Mygind

Træner på fodboldlinjen


Emil spiller til dagligt for AB. Han er en dygtig offensivspiller der scorer masser af mål. Det har han gjort siden han var lille og har flere gange været topscorer i divisionerne som ungdomsspiller. Emil kan særligt bidrage i træningen af de offensive spillere på SCG.

Simon Holden

Træner på fodboldlinjen


Simon spiller til dagligt for FC Roskilde, hvor han dominerer på den centrale midtbane. Simon er en leder på banen der altid går forrest, både verbalt og i sit spil, hvilket er kvaliteter han giver videre til eleverne på SCG. Simon har også tidligere arbejdet med skills-træning som træner på Rajko Lekic Målakademi.

Lucas Koch

Træner på fodboldlinjen


Lucas spiller til dagligt for FC Roskilde, og har tidligere spillet I AB. Lucas er forsvarsspiller på backpositionen. Han har et stærkt venstreben og kan særligt give erfaring videre til de defensive spillere på SCG.

Anders Trøst

Træner på fodboldlinjen


Anders Trøst har stor erfaring med træning af ungdomsspillere. Han er til daglig cheftræner for U15 i FA 2000 og har en UEFA B-licens.

Håndboldlinjen

John Kristensen

Træner på Håndboldlinjen

61306789


John Kristensen er tidligere professionel håndboldspiller for bl.a. FCK/FIF og har igennem 20 år spillet i den bedste række i både Danmark og Sverige. De sidste mange år har han været en dygtig håndboldtræner og har både trænet senior og ungdom.

Springlinjen

Julius Viktor Bundgaard

Træner på Springlinjen


Julius er til daglig fuldtidstræner i gymnastik og underviser alle aldersgrupper fra 4 år og til pensionisterne. Julius har altid selv lavet konkurrence gymnastik i GIF og har været på landsholdet og til EM af to omgange. Derudover har han gået på gymnastikhøjskolen i Ollerup og dermed fået en masse input til morgentræningen på SCG.

Basistræningslinjen

Simon Frydendal Riemann

Træner på Basislinjen


Simon er en all-round fysisk træner og er bl.a. certificeret crossfit træner og træner til dagligt også hold i Arca (crossfit-center). Han er super dygtig til at sammensætte et alsidigt træningsprogram, der passer til den enkelte atlet, så han/hun har de bedste betingelser for at udvikle sig fysisk og dermed præstere bedre i deres egen sportsgren.

Basketlinjen 

Jakob Bremann

Træner på Basketlinjen


Jakob har været vidt omkring i sin trænerkarriere og har trænet mange forskellige hold i forskellige klubber. Han har yderligere erfaring med basketrelateret projekter som GAM3 Zones (Streetmekka). En stor del af hans trænerkarriere har dog været i Gladsaxe basket, hvor han også er i dag. Jakob har også tidligere været i bestyrelsen i GBBK. Jakob har DGIs idrætcoach certificering.

Karl Emil Henriques Altmann

Træner på Basketlinjen


Karl-Emil er selv en enorm dygtig basketspiller og spiller til dagligt u19 og 1. div i GBBK, han er yderligere træner på klubbens u11 hold. Karl Emil er en enorm dygtig skills-træner. I kampe ser man ham ofte dunke, lave assists og ramme 3’ere.

Ishockeylinjen

Jacob Volf

Træner på Ishockeylinjen

40124767


Jacob er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med dette. Jacob er desuden cheftræner for Gladsaxe Bears 1. Senior. Jacob har selv spillet Ishockey på højt niveau med blandt andet legenden Kim Staal!

Badmintonlinjen

Anders Balle-Petersen

Træner på Badmintonlinjen


Anders har været træner siden 2007 og er uddannet Diplomtræner i badminton. Anders har trænet og uddannet mere end 1.000 spillere og trænere i alle aldre og niveauer fordelt i danske og udenlandske badmintonklubber. Som træner møder Anders alle i øjenhøjde, og han har et særligt individuelt fokus, der giver badmintonspillere de bedste muligheder for at udvikle sig.

Sportspsykologisk konsulent

Magnus Stoltze Freiesleben

Sportspsykologisk konsulent


Magnus er bachelor i Idræt og Fysisk aktivitet fra Københavns Universitet. Han har yderligere studeret psykologi på Vrije Universiteit ifm. et udvekslingsophold, og er på nuværende tidspunkt igang med kandidaten i Humanistisk Idrætsvidenskab på KU. Magnus har selv erfaring med elite-idræt, hvor han har spillet fodbold på højeste ungdomsniveau i Lyngby BK. Til daglig er Magnus Mental Coach i BC Copenhagen, et baskethold som spiller i den bedste række i Danmark. Derudover arbejder Magnus med individuelle elite-atleter og organisationer med fokus på trivsel og optimering af præstation. Magnus' udgangspunkt for at arbejde med elite-idrætsudøvere er meget holistisk og bl.a. inspireret af mindfulness og et growth-mindset perspektiv.

Administration

Jonas E Jessen

Direktør

42801291


Jonas er uddannet cand. scient i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og har en bred erfaring med sport, idræt og sundhed. Jonas har tidligere været fodboldtræner på SCG inden han fik job som konsulent , hvor han arbejdede med implementering af sundhedsprojekter. Derfor er han vant til både at være på banen og i mødelokalet. Jonas har selv spillet fodbold på eliteniveau som ungdomsspiller i fodboldklubben SønderjyskE.